maart 4, 2019

Veiling / Auction

--- English below –

Beste Squadraters,

Door het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar een Squadraat veiling georganiseerd worden. De veiling wordt gehouden op vrijdag 8 februari in ’t Haarhuisje en gaat van start om 19:00 uur. Bij de veiling zullen commissies, sponsoren en het bestuur artikelen of activiteiten aandragen, waar jij op mag bieden!

Mocht je nu zelf nog een activiteit of artikel willen aandragen om te laten veilen, neem dan contact op met het bestuur door te mailen naar bestuur@squadraat.nl. Kom zeker even kijken en we zien jullie daar!

---

Dear Squadraters,

Due to last year’s success, a Squadraat auction will also be organized this year. The auction will be held on Friday 8 Februari in ’t Haarhuisje and will start at 19:00. At the auction, committees, sponsors and the board will present items or activities, on which you can bid!

If you would like to bring in an activity or item for auctioning yourself, please contact the board by sending an e-mail to bestuur@squadraat.nl. Definitely come and have a look and we’ll see you there!Terug naar nieuwsberichten

Terug naar wedstrijdberichten

Terug naar foto's (alleen voor leden)