juni 28, 2019

Kandidaatsbestuur 2019-2020

--English below--

Beste Squadraters,

We mogen het eindelijk uitspreken: wij zijn jullie nieuwe kandidaatsbestuur van 2019-2020! We hebben hier met jullie eergisteren op de borrel al goed van genoten, een avond die wij niet snel zullen vergeten. Bedankt voor het samen vieren van deze geweldige avond! Wij zullen ons de komende periode gaan storten op het schrijven van een nieuw beleidsplan voor aankomend jaar.

Als jullie nog goede ideeën of opmerkingen hebben, schroom dan niet en stuur deze naar kb@squadraat.nl. Wij houden graag rekening met de wensen van onze leden. Ook zijn wij deze zomer aanwezig op de zomertoss die elke woensdag van 18:00-20:00 plaatsvindt, spreek ons dan gerust aan! Tot op de banen!

Kandidaatsbestuur 2019-2020:
Voorzitter: Matthijs de Jong
Secretaris: Nienke Nicolai
Penningmeester: Marieke Hof
Commissaris Intern: Olivier van Baars
Commissaris Extern: Emma Verhoeven

--English--

Dear Squadraters,

We are finally allowed to tell you: we are the new candidate board of 2019-2020! We have already enjoyed this with many of you during Wednesdays social, a night to remember! Thank you for celebrating this great evening with us! This next period we shall focus on writing our policy plan for the upcoming year.

If you have any ideas or recommendations, don’t hesitate to email us on kb@squadraat.nl. We shall also be present at the weekly summer toss every Wednesday from 6 till 8 pm, so make sure you come to those and have a chat/play a game. See you at the summer toss!

Candidate board 2019-2020:
Chair: Matthijs de Jong
Secretary: Nienke Nicolai
Treasurer: Marieke Hof
Commissioner of Internal Affairs: Olivier van Baars
Commissioner of External Affairs: Emma VerhoevenTerug naar nieuwsberichten

Terug naar wedstrijdberichten

Terug naar foto's (alleen voor leden)