oktober 15, 2019

Installatie 35e Bestuur der G.S.S.V. Squadraat

Afgelopen maandag is tijdens de Algemene Leden Vergadering het 35e bestuur der G.S.S.V. Squadraat voor het jaar 2019-2020 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter: Emma Verhoeven
Secretaris: Nienke Nicolai
Penningmeester: Marieke Hof
Commissaris Intern: Olivier van Baars

Wij zijn blij met alle steun en vertrouwen waarmee we ons bestuursjaar gaan beginnen. Ook willen wij onze voorgangers bedanken voor het afgelopen jaar. Wij zien een sportief en gezellig jaar tegemoet met iedereen!


------English-------

It is our pleasure to announce that during the General Members Assembly on Monday the 14th of October the 35th board of G.S.S.V. Squadraat for 2019-2020 has been constitutionalized in the following order:

Chair: Emma Verhoeven
Secretary: Nienke Nicolai
Treasurer: Marieke Hof
Commissioner of Internal Affairs: Olivier van Baars

We are very happy with the support and faith with which we will start our year. We would also like to thank the former board for all the work they have done in the past year. We are excited to make this into a great year for Squadraat!
Terug naar nieuwsberichten

Terug naar wedstrijdberichten

Terug naar foto's (alleen voor leden)