Squadraat, de mooiste studenten squash verenging van Nederland, heeft zich gedurende dertig jaar enorm ontwikkeld: van een kleine vereniging bestaande uit veertien leden bij de oprichting in 1985 naar een verenging met bijna 200 leden, anno 2019, allemaal met een voorliefde voor squash. Voor alle voormalig squadraatleden heeft ze echter ook één ding gemeen: het is een wezenlijk onderdeel geweest van de studententijd, voor velen de mooiste tijd van hun leven. De mate waarin en de manier waarop ze heeft bijgedragen is voor eenieder verschillend, maar dat neemt niet weg dat we allemaal dierbare herinneringen hebben aan de vereniging Squadraat.

Met ingang van het seizoen 2015-2016 bestaat er de mogelijkheid om als oud-lid voor een bedrag van €25,- als donateur aan de vereniging verbonden te blijven. Voor al haar donateurs zal de vereniging jaarlijks, rond dies natalis, kosteloos een oud-ledendag organiseren, waarbij uiteraard squash niet zal ontbreken. Daarbij ontvangen alle donateurseen driemaandelijkse mailupdate, speciaal gericht op oud-leden, met de stand van zaken omtrent Squadraat en de oud-ledendag in het bijzonder.

De eerstvolgende oud-ledendag zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2019. Overige activiteiten en algemene ledenvergaderingen blijven louter voorbehouden aan Squadraatleden.

Aanmelden als donateur van Squadraat geschiedt door middel van een mail te sturen naar de secretaris@squadraat.nl.


Gegevens bijwerken

Onbekend

  • Man


  • Geen
  • Geen
  • Geen