Hier kun je het lidmaatschap bij Squadraat aanvragen. Na het invullen van dit formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Mocht het om een halfjaarlijks lidmaatschap gaan, dan betaal je uiteraard de helft van de hieronder vermeldde prijzen.

Alles op een rijtje

Hiervoor kun je vier uren in de week (dinsdag 19-21u en donderdag 21-23u) squashen bij de toss. Dit zijn uren waarin de banen voor leden zijn gereserveerd.

Ook kun je als lid deelnemen aan alle interne activiteiten, borrels en toernooien. Voor sommige activiteiten worden extra kosten in rekening gebracht (vooraf bekendgemaakt).

Wil je, naast de toss, ook graag een uur (of meerdere) in de week training in een groep van je eigen niveau? Dit kan voor €41,- per seizoen* extra.

Als je een plaats krijgt in een trainingsgroep, zal er een trainingsborg van €25,- van je worden gevraagd die wordt ingehouden als je te vaak zonder kennisgeving afwezig bent.
Verder is er bij Squadraat de mogelijkheid om competitie te spelen voor €45,- per seizoen* extra. Met dit lidmaatschap mag je ook gratis wedstrijdtraining volgen!

Hiermee speel je ongeveer één zondagmiddag per maand een competitiewedstrijd in Groningen (Aclo of Stadjershal) of bij een ander squashcentrum in Noord-Nederland.

*: Het is ook mogelijk om voor een half jaar een lidmaatschap en trainingen te verkrijgen tegen gereduceerd tarief. Dit regelen wij voor je!

Een lidmaatschap bij Squadraat vereist een geldige Aclokaart.

We hebben een aantal rackets om te lenen en zowel bij de toss als training zijn er altijd voldoende ballen aanwezig. Daarnaast hebben we introdeals met korting op een racket!

Inschrijvingsformulier