Een lidmaatschap bij Squadraat kost €41,- per seizoen *. Hiervoor kun je zes uren in de week squashen bij de toss. Dit zijn uren waarin de banen voor Squadraatleden zijn gereserveerd om vrij tegen elkaar te spelen. Ook kun je als lid deelnemen aan alle interne activiteiten, borrels en toernooien.


Wil je, naast de toss, ook graag een uur in de week training in een groep van je eigen niveau? Dit kan voor €39,- per seizoen* extra. Indien je een plaats krijgt toegewezen in een trainingsgroep, zal er een trainingsborg van €25,- van je worden gevraagd die wordt ingehouden als je te vaak zonder kennisgeving afwezig bent op je training.

Verder is er bij Squadraat de mogelijkheid om competitie te spelen voor €37,- per seizoen* extra. Hiervoor krijg je een extra uur competitietraining per week en de mogelijkheid om ongeveer één zondagmiddag per maand een competitiewedstrijd te spelen in Groningen of bij een ander squashcentrum in Noord-Nederland.

Naast deze contributie wordt er binnen de vereniging veel leuke activiteiten georganiseerd waar je als lid (soms voor een kleine bijdrage) aan deel kunt nemen.


Ieder lid van Squadraat is bovendien verplicht om in het bezit te zijn van een geACLOtiveerde collegekaart***. Deze kost €59,95,- per seizoen* en kan worden aangeschaft bij de balie van het sportcentrum of via de website www.aclosport.nl


Hieronder staan de contributies nog even voor je onder elkaar:

- Contributie: €42,- per seizoen**

- Trainingsbijdrage: €40,- per seizoen**

- Competitiebijdrage: €39,- per seizoen**

- Trainingsborg: €25,-

- ACLO-kaart: €59,95,- per seizoen***


*.Een seizoen loopt van 1 september tot 1 september en beslaat dus een volledig kalenderjaar.

**Deze bedragen gelden op voorwaarde dat de begroting op de overdrachts-ALV van 8 oktober 2019 de begroting wordt aangenomen.

***Mocht je geen student (meer) zijn van de Hanzehogeschool of Rijksuniversiteit Groningen, vraag dan de secretaris naar de mogelijkheden.

Gegevens bijwerken

Onbekend

  • Man


  • Geen
  • Geen
  • Geen