Een basislidmaatschap bij Squadraat kost €42,- per seizoen. Hiervoor kun je zes uren in de week squashen bij de toss en twee uren per maand naar de zondagtoss. Dit zijn uren waarin de banen voor Squadraatleden zijn gereserveerd om vrij tegen elkaar te spelen. Ook kun je als lid deelnemen aan alle interne activiteiten, borrels en toernooien. Daarnaast worden binnen de vereniging veel leuke evenementen georganiseerd waar je als lid (soms voor een kleine bijdrage) aan deel kunt nemen.

Wil je, naast de toss, ook graag een uur in de week training in een groep van je eigen niveau? Dit kan voor €40,- per seizoen extra. Indien je een plaats krijgt toegewezen in een trainingsgroep, zal er een trainingsborg van €25,- van je worden gevraagd die wordt ingehouden als je te vaak zonder kennisgeving afwezig bent op je training.

Verder is er bij Squadraat de mogelijkheid om competitie te spelen voor €39,- per seizoen extra. Hiervoor krijg je een extra uur competitietraining per week en de mogelijkheid om ongeveer één zondagmiddag per maand een competitiewedstrijd te spelen in Groningen of bij een ander squashcentrum in Noord-Nederland.

Ieder lid van Squadraat is bovendien verplicht om in het bezit te zijn van een geACLOtiveerde collegekaart. Deze kost voor studenten €59,95 per seizoen en voor niet-studenten €134,95*. De kaart kan worden aangeschaft bij de balie van het sportcentrum of via de website www.aclosport.nl.


- Contributie: €42,- per seizoen (€24,- voor één semester)

- Trainingsbijdrage: €40,- per seizoen (€20,- voor één semester)

- Trainingsborg: €25,-

- Competitiebijdrage: €39,- per seizoen

- ACLO-kaart studenten: €59,95 per seizoen (€49,95 voor één semester)

- ACLO-kaart niet-studenten: €134,95 per seizoen (€99,95 voor één semester)*


*Mocht je geen student (meer) zijn van de Hanzehogeschool of Rijksuniversiteit Groningen, dan kun je na je afstuderen nog drie jaar lang gebruik maken van een ACLO-abonnement. Als je gestopt bent met je studie zonder het behalen van een diploma, dan heb je nog één jaar na je studiestop recht op een ACLO-abonnement. Voor een klein aantal leden die niet onder eerder genoemde groepen vallen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een dispensatiekaart. Hiervan is slechts een beperkt aantal beschikbaar en wordt vrijgegeven aan hen die actief bijdragen aan de vereniging.

Gegevens bijwerken

Onbekend

  • Man


  • Geen
  • Geen
  • Geen