Leuk dat je lid bent geworden bij Squadraat! Vanaf nu kun je gaan trainen, tossen, competitie spelen en deelnemen aan activiteiten. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je nog niet precies weet wat je te wachten staat als eerstejaars bij onze vereniging. Hier vind je een overzicht van alles wat jij als nieuw lid moet weten. 


Introductietoernooien

In de maand september worden er voor potentiële leden en eerstejaars de introductietoernooien georganiseerd. Tijdens deze toernooien laten wij je vrijblijvend kennis maken met de sport en de vereniging. Wij zorgen voor rackets, squashballen en drinken. Je hoeft dus alleen je sportkleding mee te nemen. Houd onze openbare Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer deze toernooien plaats vinden. Opgeven doe je eveneens via de Facebookpagina of door te mailen naar de secretaris. 


Running Dinner

Traditiegetrouw vindt in september het running dinner voor eerstejaars leden plaats. Tijdens dit culinaire festijn zullen diverse commissies hun kookkunsten laten zien en jij bent hierbij het middelpunt. Je wordt ingedeeld in een groep samen met andere eerstejaars en geniet van een driegangen-dinner op verschillende locaties in de stad bij de commissies thuis. Deze avond is een perfect moment om de andere eerstejaars en de vereniging te leren kennen. Kom ook zeker naborrelen in ons stamcafé.

PubQuiz

Als eerstejaars mag je ook niet de pubquiz voorbij laten gaan. Op deze avond wordt je algemene kennis getest en strijd je met je groep om de eerste plek. Laat zien dat jij als lid van Squadraat de kennis in huis hebt tijdens deze breinbrekende avond in ons stamcafé. 

Introdeal

In de maand september heeft Squadraat voor haar nieuwe leden een introdeal. Voor een schappelijke prijs kan een lidmaatschap en racket verkregen worden. Informeer bij het bestuur naar deze deal en wie weet squash jij al snel met je eigen racket op de squashbanen.
Korting bij onze sponsoren

Squadraat heeft ook een aantal sponsoren die de vereniging ondersteunen. Met deze bedrijven heeft Squadraat een samenwerking en hierdoor kunnen leden gebruik maken van een aantal kortingen. Het gaat hierbij om onderstaande voordelen die verkregen kunnen worden.


Het Pakhuis

Squadraat heeft een overeenkomst met Café/Restaurant Het Pakhuis. Voor haar leden verzorgt Het Pakhuis gratis een kopje koffie of thee bij een diner op de maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. 

http://hetpakhuisgroningen.nl


Inventus Promoprint

Inventus Promoprint is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en bedrukken/borduren van textiel en relatiegeschenken. Alle leden van Squadraat kunnen een korting van 17,5% verkrijgen op alle textielen en bedrukkingen!

http://inventus-promoprint.nl/


De Toeter

De Toeter is een begrip in Groningen. Dit is een whiskey- en speciaalbiercafé met tientallen soorten whiskey en bier! Ook organiseert de Toeter iedere zondagavond vanaf 19:00 uur en iedere woensdagavond vanaf 20:00 uur een pubquiz. Regelmatig krijgen leden korting op activiteiten die De Toeter organiseert. Leden krijgen deze update via de nieuwsbrief om zo van dit ledenvoordeel gebruik te maken.

http://www.cafedetoeter.nl/quiz

Gegevens bijwerken

Onbekend

  • Man


  • Geen
  • Geen
  • Geen