Leuk dat je lid bent geworden bij Squadraat! Vanaf nu kun je gaan trainen, tossen, competitie spelen en deelnemen aan activiteiten. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je nog niet precies weet wat je te wachten staat als eerstejaars bij onze vereniging. Hier vind je een overzicht van alles wat jij als nieuw lid moet weten.


Introductietoernooien

Aan het begin van het semester (in september en februari) worden er voor potentiële leden en eerstejaars de introductietoernooien georganiseerd. Tijdens deze toernooien laten wij je vrijblijvend kennis maken met de sport en de vereniging. Wij zorgen voor rackets, squashballen en drinken. Je hoeft dus alleen je sportkleding mee te nemen. Houd onze openbare Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer deze toernooien plaats vinden. Opgeven doe je eveneens via de Facebookpagina of door te mailen naar de secretaris. 


Running Dinner

Traditiegetrouw vindt in september het running dinner voor eerstejaars leden plaats. Tijdens dit culinaire festijn zullen diverse commissies hun kookkunsten laten zien en jij bent hierbij het middelpunt. Je wordt ingedeeld in een groep samen met andere nieuwe leden en geniet van een driegangen-dinner op verschillende locaties in de stad bij de commissies thuis. Deze avond is een perfect moment om de andere leden en de vereniging te leren kennen. Kom ook zeker naborrelen in ons stamcafé de Doos.


PubQuiz

Als eerstejaars mag je ook niet de pubquiz voorbij laten gaan. Op deze avond wordt je algemene kennis getest en strijd je met je groep om de eerste plek. Laat zien dat jij als lid van Squadraat de kennis in huis hebt tijdens deze breinbrekende avond!


Introdeal

In de maand september heeft Squadraat voor haar nieuwe leden een introductiedeal. Voor een schappelijke prijs kan een lidmaatschap en racket verkregen worden. Informeer bij het bestuur naar deze deal en wie weet squash jij al snel met je eigen racket op de squashbanen.

Benieuwd naar wat Squadraat te bieden heeft aan sponsoren? Bekijk de sponsor pagina.


Gegevens bijwerken

Onbekend

  • Man


  • Geen
  • Geen
  • Geen