Elk jaar doet een aantal teams van G.S.S.V. Squadraat mee aan de Euregio competitie van Noord-Nederland. Hierbij spelen zij tegen andere squashverenigingen van Noord-Nederland. 

Wanneer je competitie speelt heb je de mogelijkheid om een uur per week extra training te volgen, naast je reguliere training. Tijdens deze competitietrainingen worden vaardigheden behandeld die  van pas kunnen komen tijdens een competitiewedstrijd. Verder zijn de competitietrainers flexibel. Wanneer je moeite hebt met bepaalde elementen van het spel, zullen zij hier  tijdens de training graag extra uitleg over willen geven. 

Bij G.S.S.V. Squadraat speel je competitie in teamverband. Voor elke speler, ook beginnende spelers, is er een niveau. Het maakt dus niet uit of je al een aantal jaren hebt gesquasht of dat je net bent begonnen. Eenmaal per maand wordt er op de zondagmiddag competitie gespeeld. Dit kan zowel in als ook buiten Groningen zijn. Het is hierbij traditie dat de lunch wordt verzorgd door het thuisspelende team.  

Interesse in het spelen van competitie? Mail naar extern@squadraat.nl.
Gegevens bijwerken

Onbekend

  • Man


  • Geen
  • Geen
  • Geen