Geschiedenis

Op 24 mei 1985 is Groninger Studenten Squash Vereniging Squadraat te Groningen opgericht, na goedkeuring van de notaris van de gemeente Groningen. De comparanten Harald Pol en Roelof Cnossen verklaarden op deze dag de geboorte van een nieuwe studenten sportvereniging. Het doel van de vereniging is het doen beoefenen en bevorderen van de squashsport. Hier zijn we tot op de dag van vandaag nog altijd mee bezig.


G.S.S.V. Squadraat is de grootste studenten squash club van Nederland. Met omstreeks 170 Nederlandse en internationale leden, is Squadraat dé vereniging voor studenten die willen squashen in Groningen. We bieden verschillende niveaus aan om te squashen, zodat iedereen welkom is. Het maakt hierdoor niet uit of je een beginner bent of dat je al jarenlange squashervaring hebt. Je kunt squashen tijdens de toss, training op jouw niveau, competitietraining, competities, interne en externe toernooien. Bij Squadraat is er een ongedwongen sfeer waarbij je zelf kan bepalen hoe actief je wilt worden. Niemand is verplicht tot iets, wel zijn er vele mogelijkheden.


Niet alleen squash

Squadraat is meer dan alleen squashen. Naast de verschillende trainingen en toernooien, worden er ook activiteiten buiten de banen georganiseerd. Zo hebben we eenmaal in de maand een borrel en regelmatig andere activiteiten. Wanneer je wilt weten welke andere activiteiten we door het jaar hebben en welke commissies hier verantwoordelijk voor zijn, kijk dan verder op de pagina van onze commissies!


Gegevens bijwerken

Onbekend

  • Man


  • Geen
  • Geen
  • Geen