Squadraat heeft een aantal sponsoren die de vereniging ondersteunen. Met deze bedrijven heeft Squadraat een samenwerking en hierdoor kunnen leden gebruik maken van een aantal kortingen. Het gaat hierbij om onderstaande voordelen die verkregen kunnen worden.


Squashwebwinkel

Squashwebwinkel is een online winkel gespecialiseerd in Squashartikelen. Squadraat bestelt hier onder andere de verenigingsrackets. Jaarlijks zijn er vier bestelmomenten waarop leden met flinke korting sportartikelen kunnen verkrijgen. 

http://www.squashwebwinkel.nl 


Het Pakhuis

Squadraat heeft een overeenkomst met Café/Restaurant Het Pakhuis. Voor haar leden verzorgt Het Pakhuis gratis een kopje koffie of thee bij een diner op de maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. 

http://hetpakhuisgroningen.nl


Partycafé "De Doos"

Partycafé de Doos is al 15 jaar het gezelligste Studenten & Oranjecafé van Groningen. Dit café bevindt zich op de Gelkingestraat 11 en is van donderdag t/m zaterdag voor elke student open! Het café stunt regelmatig met kortingen, dus kom een keer langs! Ook voor een besloten feest kun je hier terecht. 

http://www.cafededoos.com


DressMe Clothing

DressMe Clothing is de expert in het leveren van textiel en de bedrukking ervan. Leden van Squadraat ontvangen op vertoon van hun collegekaart 10% korting bij opdrachten gerelateerd aan de vereniging. Mocht je dus bedrukte kleding nodig hebben, neem dan vooral een kijkje op de website.

http://www.dressmeclothing.nl/ 


Fysiosportief

Squadraat is een overeenkomst aangegaan met de fysiotherapiepraktijk Fysiosportief. Bij deze praktijk zijn therapeuten werkzaam die onder andere gespecialiseerd zijn in het behandelen van squashgerelateerde blessures. Heb jij een blessure waar je wat aan wil doen? Neem dan contact met hen op!

https://www.fysiosportiefgroningen.nl/


SponsorKliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Squadraat een warm hart toedraagt mogelijk om Squadraat GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8161. Elke aankoop bij een van de bedrijven levert Squadraat een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Squadraat kunt je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Geef deze informatie ook door aan vrienden en bekenden en als ze iets online willen gaan kopen dit doen via de site van Squadraat.
Gegevens bijwerken

Onbekend

  • Man


  • Geen
  • Geen
  • Geen