Running Dinner

Hallo daar nieuw lid van Squadraat!

Velen van jullie hebben de afgelopen twee weken deelgenomen aan de introductietoernooien. Tijdens de introductietoernooien hebben velen van jullie zich al aangemeld voor de eerste introductieactiviteit: The Running Dinner!

Het running dinner is een evenement dat voor jou als nieuw lid wordt georganiseerd om kennis te maken met de andere nieuwe leden van Squadraat. Ook ontmoet je de leden in de Kandidaatsbestuur, BoCo (BorrelCommissie), ToCo (ToernooiCommissie), AcCo (Activiteitencommissie) en ons, de PromoCo (PromotieCommissie) en Squadroddels Commissie (SquaCo). Zij vertellen je welke activiteiten ze gedurende het hele jaar voor je zullen organiseren.

Wat: Goedkoop, driegangendiner en drankjes ;). In kleine groepjes reis je op de fiets naar verschillende commissies en kandidatenbestuur. Ze serveren je een zelfgemaakte gang bij hen thuis, waarna je naar het volgende huis reist voor de volgende gang.

Wanneer: woensdag 29 september 17.15 – 20.30 uur

Waar: Ontmoetingspunt bij Partycafe de Doos om 17:15. Vanaf hier splitsen we ons op in groepen en gaan we op de fiets naar het eerste gangen/commissiehuis. (Oh, op die fiets! :))

Kosten: Ongeveer 5 euro! Na het running dinner vindt de eerste social van het seizoen plaats in Partycafe ‘De Doos’ waar we na het dessert met z’n allen bij elkaar komen en waarvoor alle leden van Squadraat zijn uitgenodigd. Nog meer kansen om de andere Squadraters/squashspelers te ontmoeten!

Je kunt je hier aanmelden voor het Running Dinner (alleen voor leden).