Batavierenrace

Aandacht alle Squadraters! Maak je klaar voor de ultieme estafetteloop, de Batavierenrace! Dit opwindende evenement brengt teams van hardlopers van Nijmegen naar Enschede samen, terwijl ze strijden in een spannende 175-kilometer lange race door het prachtige Nederlandse platteland.

Doe mee voor een onvergetelijke ervaring gevuld met kameraadschap, competitie en eindeloze opwinding. Of je nu een ervaren hardloper bent of een beginner, de Batavierenrace biedt voor ieder wat wils . Aan het einde is er een groot feest waar we kunnen opscheppen over onze tijden en onze danskunsten kunnen laten zien .

Niet alleen krijg je de kans om naast enkele van de meest gepassioneerde en toegewijde atleten in de regio te rennen, maar je hebt ook de kans om een band met je teamgenoten te creëren, samen de overwinning te vieren en blijvende herinneringen te maken die je nog jarenlang zullen bijblijven.

Maar wacht, er is meer! We zijn momenteel op zoek naar een paar extra hardlopers om zich bij onze teams aan te sluiten en ons te helpen de felbegeerde Batavierenrace-trofee mee naar huis te nemen of het op zijn minst te proberen. Dus als je klaar bent om je hardloopschoenen aan te trekken, jezelf tot het uiterste te pushen en deel uit te maken van iets heel bijzonders, aarzel dan niet om je vandaag nog in te schrijven , er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. https://forms.gle/LGTA7ZkRZrx4juJF6

De Batavierenrace is een ervaring als geen ander en we kunnen niet wachten om je aan de startlijn te zien. Dus pak je mede-Squadraters en vrienden van Moddervet, en maak je klaar om de race van je leven te rennen. We zien je daar!

Liefs,

De AcCo????????