De inschrijvingen zijn weer open!

Het is weer tijd om je in te schrijven bij de leukste studenten sportvereniging van Groningen! Hou jij van een goede workout? Ben je nog op zoek naar gezelligheid en nieuwe contacten? Zoek dan niet langer, want bij Squadraat vind je beide! Als grootste (en gezelligste) squashvereniging van Nederland heeft Squadraat zijn leden veel te bieden, waaronder twee varianten squashtraining, competitiespel en verscheidene interne toernooien. Het maakt niet uit of je een heuse squash-veteraan bent of nog nooit van je leven een squashracket hebt aangeraakt, iedereen is welkom!

Maar wacht, er is meer! Ook naast de sport organiseert Squadraat diverse niet-squash gerelateerde activiteiten, zoals maandelijkse borrels, een running dinner, een pubquiz en onze ‘pride and joy’: het Squadraatweekend. Een heel weekend weg met alle leden waarin we kunnen drinken, lachen, zingen en onze innerlijke student (redelijkerwijs) de vrije loop kunnen laten!

Klinkt dit alles jou goed in de oren, aarzel dan niet langer en geef je nu op voor een jaar vol plezier en sportiviteit. Dit kan via de site onder het menu ‘Lid Worden’, maar je kan ons ook opzoeken tijdens de KEI-week (van 16 tot 19 augustus) op de informatiemarkt én op Sportplaza. Wat LET je?