Kandidaatsbestuur 22-23: ff voorstellen

Heb jij het nieuwe kandidaatsbestuur al gespot? Een aantal Squadraters bij de banen gezien met die prachtige, gloednieuwe donkerrode shirts? Nou wat toevallig, dat zijn wij dus. Even heel kort voorstellen:

  • Remy Hegt: beoogd voorzitter (zit bovenop Casper op de foto). Hij wordt het algemene aanspreekpunt van het bestuur, degene die over de planning gaat en alles zal weten over het beleidsplan.
  • Brent Vansteenkiste: beoogd secretaris (doet links een squat op de foto), hij wordt degene die de administratie bijhoudt, zorgt dat jij goed ingeschreven wordt/staat als lid en over de notulen gaat.
  • Barbara Teuben: beoogd penningmeester (staat rechts op de foto). Zij wordt degene die over het geld gaat, haar zul je vragen kunnen stellen over incasso’s, facturen, borg betalen en (voor de enthousiastelingen) de begroting.
  • Eelco Lamberts: beoogd commissaris intern (staat rechtsboven op de foto). Hij wordt degene die alles regelt wat met trainingen te maken heeft.
  • Casper Blaauw: beoogd commissaris extern (vormt de fundering voor Remy op de foto). Hij wordt degene die alles weet over de competities en contact heeft met onze sponsoren.

Wij zijn druk bezig met het in elkaar zetten van ons beleidsplan voor komend jaar. Als jullie nog leuke ideeën, opmerkingen of adviezen hebben, laat het ons dan vooral weten en stuur ons een mail via kb@squadraat.nl. Wij vinden jullie mening natuurlijk belangrijk, dus laat het vooral weten. Wij hebben er erg veel zin in, tot op de banen!