Mater & Pater gezocht!

Beste Squadrater,

Om de sociale cohesie tussen nieuwe en bestaande leden te bevorderen, gaan we vanaf dit jaar nieuwe leden de mogelijkheid geven om op een interactieve manier zowel de vereniging als andere leden beter te leren kennen. Daarom voeren we vanaf dit jaar het Mater-Paterschap in!

Mater en Pater? Wat betekent dat nou?

Een Mater of Pater is een bestaand lid wat gekoppeld wordt aan een groepje van 4 tot 6 nieuwe Squadraters. Binnen dit ploegje is het de bedoeling dat men met elkaar leuke dingen gaat ondernemen om zodoende niet alleen Squadraat beter te leren kennen, maar ook het studentenleven van Groningen. Denk dan bijvoorbeeld aan samen eten, naar de stad toe gaan, elkaar mee naar de tosses slepen, bioscoopje pakken, spelletjesavond. Zeg maar, alles wat het leven in Groningen mooi maakt! Het bestuur zal aankomend jaar ook enkele activiteiten organiseren tussen de Mater-Pater ploegjes. 

Natuurlijk zijn er altijd nieuwe leden die zich enkel willen focussen op de sport squash en die minder interesse hebben in het sociale aspect van Squadraat. Daarom is het voor zowel nieuwe als bestaande leden volledig vrijwillig om zich op te geven voor het Mater-Paterschap. 

Lijkt het je leuk om Mater of Pater te worden van een groep nieuwe leden zodat jij de reden bent waarom zij een fantastisch eerste jaar bij Squadraat zullen beleven? Dan kan je je vrijwillig opgeven door een e-mail te sturen naar kb@squadraat.nl. Reageren kan tot zondag 25 september.

Nadat alle aanmeldingen binnen zijn, zullen we een verdeling maken tussen de Mater-Pater ploegjes, en zullen we ook een vergadering inplannen met alle Maters en Paters om de verwachtingen voor het aankomend jaar nog eens goed door te bespreken.

We zien je e-mail graag tegemoet!

Namens het Kandidaatsbestuur 2022-2023