Squadraat Introtoernooien 2021-2022

Ja ja! De Squadraat introtoernooien van dit jaar zitten er alweer op. Tijd om even terug te blikken op de geweldige toernooien van de vorige weken (6 t/m 9 en 13 t/m 16 september). Vol goede moed, squashpraatjes en liters ranja en spekkies begonnen wij aan deze avondprogramma’s, en we werden niet teleurgesteld! Al snel kwamen de enthousiastelingen van de KEI-week en het ESN-weekend de squashzalen binnendruppelen; sommigen angstvallig bewust van hun eigen onervarenheid, anderen koel en bedreven.

Velen hadden ook net hun eerste dagen in de schoolbanken achter de RUG, extra reden om de spieren eens los te gooien en het blauw-geel over de baan te laten dansen! We hebben veel gesquasht, veel gejuicht en veel nieuwe mensen leren kennen, waaronder een aantal nieuwe leden. Naar onze nieuwe squashbroeders en -zusters: van harte welkom! Naar onze toekomstige leden: waar wachten jullie nog op? Jullie gaan hoe dan ook een leuke tijd tegemoet!

En nu, de winnaars per avond:

6-8: TBA
7-8: TBA
8-8: TBA
9-8: TBA
13-8:🥇Alek,🥈Hanjo,🥉Joao Paulo/JP
14-8: 🥇Jan,🥈Lars,🥉Pim
15-8: 🥇Arash,🥈Rianne,🥉Emma
16-8 (geen foto): 🥇Lukas,🥈Yannick,🥉Casper

Van harte gefeliciteerd met jullie prestatie! Ook iedereen die niet het podium heeft gehaald, we hebben ontzettend genoten van jullie inzet en hopen jullie graag terug te zien op de banen! 💙💛