Tarieven

Hier vind je alle informatie over een lidmaatschap bij Squadraat. Mocht je hier vragen over hebben, dan kan je altijd mailen naar secretaris@squadraat.nl.

Alles wat je moet weten

Lidmaatschap

€32,- per semester*

Met een basislidmaatschap kan je 4 uur per week squashen bij de toss. Dit is op dinsdagen en donderdagen van 20:00-22:00. Onze tosses bestaan uit uren waarbij je vrij een balletje kan spelen. Daarnaast kan je deelnemen aan al onze activiteiten, borrels en toernooien. Voor sommige activiteiten worden extra kosten in rekening gebracht (Dit wordt voor de activiteit bekendgemaakt). Voor een basislidmaatschap betaal je slechts €32,- per semester*. 

*Voor een lidmaatschap bij Squadraat dien je ook in bezit te zijn van een geldige Aclokaart. Een SPR-lidmaatschap is niet voldoende.

Wil je, naast onze tosses, ook graag trainen binnen een groep van jouw niveau? Dit kan voor €31,- per semester extra. Tijdens trainingsuren zul je begeleid worden door 1 van onze trainers.

Op het moment dat je begint met trainen, wordt er eenmalig een borg van €30,- afgeschreven. Deze borg krijg je terug als je stopt met trainen, tenzij je te vaak zonder kennisgeving afwezig bent geweest.

Training

€31,- extra per semester

Competitie

€45 extra per seizoen

Bij Squadraat krijg je de mogelijkheid om mee te spelen aan de Euregio competitie (niveau B t/m D) voor €45,- per seizoen bovenop je basislidmaatschap.

 

Als je meedoet aan competitie, zal je ongeveer één zondagmiddag per maand een wedstrijd spelen in Groningen of bij een ander squashcentrum in Noord-Nederland. Meedoen aan competitie vereist ook een SBN-lidmaatschap (€7,99 per jaar). Je kunt hier aanmelden voor een SBN-lidmaatschap

 

Wil je graag competitie spelen op beginnersniveau? Er is sinds dit jaar ook de mogelijkheid om mee te spelen met onze Groregio competitie, voor slechts €45,- per seizoen bovenop je basislidmaatschap.

Heb je nog geen eigen materiaal? Geen probleem! Bij Squadraat hebben wij een aantal rackets die je mag lenen tijdens de toss of trainingen. Daarbij zijn er altijd genoeg ballen aanwezig. Je hoeft dus niet gelijk duur materiaal aan te schaffen.

Prijsoverzicht

* Het is alleen mogelijk om voor een geheel jaar competitie te spelen. De contributie voor competitie bedraagt €45,- per jaar.

* Er geldt een borgsysteem voor de trainingen. Deze bedraagt €30,-. Wanneer je driemaal afwezig bent bij de training zonder je voor de deadline (12:00 dezelfde dag) af te melden wordt de borg ingehouden.

* Training kan zowel technische training als wedstrijdtraining zijn. Selecteer of je “0 uur”, “1 uur” of “2 uur” in de week wilt trainen.

Bij vragen of voor meer informatie kan je terecht bij het bestuur, of kan je een mail sturen naar secretaris@squadraat.nl.