Scheidsrechtercursus

Beste Squadrater,

Je wist het altijd al beter? En er ontbreekt alleen nog een goede onderbouwing? Of wil je gewoon weten wat de squashregels zijn? Dan is de scheidsrechterscursus misschien iets voor jou!

De scheidsrechterscursus is bedoeld om de regels van squash, ook mbt veiligheid, binnen twee uur je eigen te maken. In het eerste uur wordt de theorie behandeld, in het tweede uur het geleerde in een praktijkgedeelte geoefend. Docent voor deze cursus is onze trainer Sebas(tiaan) Wiering.

De cursus vindt plaats op woensdag 24 november van 19:00 – 21:00 uur. Het theoriegedeelte van 19:00 – 20:00 uur vindt plaats in het Willem-Alexander Sportcentrum (WAS), het praktijkgedeelte van 20:00 – 21:00 uur bij ons op de banen in de ACLO. Daarom zullen de wedstrijdtrainingen op die dag komen te vervallen en de basic training een uur eerder plaatsvinden, namelijk van 19:00 – 20:00 uur.
Wil je dat squash niet alleen een vrijetijdsbesteding voor jou is, maar een manier van denken? Geef je dan op voor de cursus door te mailen naar intern@squadraat.nl. De deadline is om 12:00 uur op de dag zelf (24 november).