Wedstrijden

Hier vind je alles over onze laddercompetitie, interne toernooien en de Euregio competitie. 

laddercompetitie

De Squaladder is onze interne competitie. Hier kun je andere leden uitdagen met het ultieme doel om zo hoog mogelijk op de ladder te eindigen! Win je van een Squadrater boven jou op de ladder, dan neem je die plek over. Bekijk hier onder de huidige stand van de Squaladder. 

Euregio competitie

Squadraat speelt mee in de Euregio competitie op drie verschillende niveaus. De D-competitie is voor de mensen met weinig competitie-ervaring. Het niveau is wat lager en de nadruk ligt meer op plezier. Bij de C-competitie gaat het niveau omhoog en speel je wat competitiever. De B-competitie is het hoogste niveau van Euregio. Ook hier doet Squadraat aan mee!

Tijdens de Euregio competitie speel je in teamvorm. Je hebt een rangorde binnen jouw team. De beste van je team speelt altijd tegen de beste van het andere team, nummer twee tegen nummer twee, enzovoort. Hierdoor speel je altijd tegen iemand van jouw eigen niveau. Totaal speel je zo’n acht wedstrijddagen gedurende het seizoen. Je speelt altijd op een zondagmiddag van 13:00 tot ongeveer 17:00. Alle wedstrijden vinden plaats in Noord-Nederland.

Wil je ook graag competitie spelen? Stuur dan een mailtje naar extern@squadraat.nl.

Competitieteams

Squadraat 1

Kiro Jansen

Fons Poon

Olivier van Baars

Jeroen Baars

Bronger Spandauw

 

Squadraat 2

Roel van der Veer

Dennis Visser

Henrique Bravo

Michiel Straat

Jelke Take

Zwonni de Blouw

Squadraat 3

Jeroen van Asselt

Mathijs van der Veen

Cees de Boer

Michiel Dijkstra

Jamil Karchoud

Pim Dieters

Squadraat 4

Corné Vroomen

Marisa Muth

Sander Kunst

Jutte Aartsen

Jeroen de Mooij

Danjel Salomons

Squadraat 5

Balaji Sridharen

Andrea Afruni

Hester van Wieren

Bert Stellema

Jurjen Elzinga

Mats Middeldorp

Nika Jurlin

Squadraat 6

Gary Grinsburg

Sjors Keet

Nick Barten

Gina Biddlecombe

Lena Geldof

Laila Jonsma

Interne toernooien

Squadraat heeft verschillende interne toernooien. Wij houden zoveel van toernooien dat we hier zelfs een speciale commissie voor hebben, de ToernooiCommissie (ToCo)! De ToCo organiseert de week- en weekendtoernooien. Daarnaast is de ToCo ook verantwoordelijk voor de Squaladder. 

Tijdens de weektoernooien speelt iedere dag een ander niveau. Hierbij kan je altijd mee doen met je eigen niveau, kijken of je het kan volhouden tegen spelers van een niveau hoger of gewoon genieten van hoe de Advanced spelers het spel makkelijk laten lijken. De weekendtoernooien worden extra leuk gemaakt door er een thema aan te koppelen. Voorbeelden hiervan zijn: een ballonentoernooi en verkleedthema’s.

Aan het eind van het jaar zijn we altijd benieuwd naar wie de beste speler is van Squadraat onder de mannen en de vrouwen. Hiervoor worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Voor de clubkampioenschappen speel je eerst een kwalificatie. Tijdens de finale speel je vervolgens voor de belangrijkste titel die je kan verdienen: De beste speler van Squadraat.