Wedstrijden

Hier vind je alles over onze teams, interne toernooien en de Euregio competitie. 

Euregio competitie

Squadraat speelt mee in de Euregio competitie op drie verschillende niveaus. De D-competitie is voor de mensen met weinig competitie-ervaring. Het niveau is wat lager en de nadruk ligt meer op plezier. Bij de C-competitie gaat het niveau omhoog en speel je wat competitiever. De B-competitie is het hoogste niveau van Euregio. Ook hier doet Squadraat aan mee!

Tijdens de Euregio competitie speel je in teamvorm. Je hebt een rangorde binnen jouw team. De beste van je team speelt altijd tegen de beste van het andere team, nummer twee tegen nummer twee, enzovoort. Hierdoor speel je altijd tegen iemand van jouw eigen niveau. Totaal speel je zo’n acht wedstrijddagen gedurende het seizoen. Je speelt altijd op een zondagmiddag van 13:00 tot ongeveer 17:00. Alle wedstrijden vinden plaats in Noord-Nederland.

Wil je ook graag competitie spelen? Stuur dan een mailtje naar extern@squadraat.nl.

Competitieteams

Squadraat 1

Fons Poon

Dennis Visser

Lukas Van der Sluis

Bronger Spandauw

Jelke Take

Kiro Janssen

 

Squadraat 2

Zwonni de Blouw

Ferdinand (Jakob) Schreier

Jeroen de Mooij

Squadraat 3

Casper Blaauw

Jelke Take

Henrique bravo

Nikolina Gavrilovic (back-up)

SQUADRAAT 4

Nick Barten

Corne Vroomen

Jasmine Kiers 

Interne toernooien

Squadraat heeft verschillende interne toernooien. Wij houden zoveel van toernooien dat we hier zelfs een speciale commissie voor hebben, de ToernooiCommissie (ToCo)! De ToCo organiseert de week- en weekendtoernooien. Daarnaast is de ToCo ook verantwoordelijk voor de Squaladder. 

Tijdens de weektoernooien speelt iedere dag een ander niveau. Hierbij kan je altijd mee doen met je eigen niveau, kijken of je het kan volhouden tegen spelers van een niveau hoger of gewoon genieten van hoe de Advanced spelers het spel makkelijk laten lijken. De weekendtoernooien worden extra leuk gemaakt door er een thema aan te koppelen. Voorbeelden hiervan zijn: een ballonentoernooi en verkleedthema’s.

Aan het eind van het jaar zijn we altijd benieuwd naar wie de beste speler is van Squadraat onder de mannen en de vrouwen. Hiervoor worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Voor de clubkampioenschappen speel je eerst een kwalificatie. Tijdens de finale speel je vervolgens voor de belangrijkste titel die je kan verdienen: De beste speler van Squadraat.