Weekend toernooi

Beste squashvrienden,

Hoewel het weektoernooi nog maar net achter de rug is, begrijpen wij dat de honger van iedere Squadrater naar meer toernooien erg aanwezig is.
Wij zijn er daarom ook erg blij om aan te kondigen dat eerste weekendtoernooi van dit jaar voor de deur staat, en jij bent uitgenodigd! Dit is extra vreugdevol, gezien het meer dan twee jaar (!) geleden is dat er voor het laatst een weekendtoernooi plaats heeft gevonden!

Bij dit toernooi staat het thema ‘Target Practice’ centraal. Je speelt geen wedstrijd met de puntentelling die we gewend zijn. Je moet bij dit toernooi verschillende doelen proberen te raken, om zo punten bijeen te sprokkelen.
Het toernooi is toegankelijk voor alle niveaus, en leden van alle niveaus kunnen tegen elkaar spelen. Jouw niveau bepaalt de moeilijkheidsgraad van de doelen die je moet raken.
Dit is kortom jouw ultieme kans om te bewijzen dat jij de absolute precisiekoning(in) van Squadraat bent!

Op zaterdag 5 maart van 14:00 tot 18:00 zal er het toernooi plaatsvinden op de voor ons zo vertrouwde plek: de squashbanen bij de ACLO.
Bij het toernooi zorgen wij voor lunch met bijbehorende drankjes.
Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar toco@squadraat.nl. Aanmelden kan tot 5 maart 10:00. Let wel: het is belangrijk om je af te melden vóór zaterdag 5 maart 10:00, mocht je onverhoopt niet kunnen, maar je had je wel al opgegeven.

De kosten zijn €2,50 per persoon. Als je mee doet worden deze kosten bij de eerstvolgende incasso van Squadraat van jouw rekening afgeschreven.

Wij hopen jullie allen zaterdag te mogen verwelkomen voor een gezellige middag vol squash! Tot dan op de banen!

ToCo (Dennis, Elena, Gina, Jeroen & Jutte)