Resultaten eerste twee rondes Int. High, Advanced 6kamp

Beste squadratees, afgelopen maandag, een heldhaftige groep van 22 trainees naar een nieuw uitgevonden 6kamp, wat een 5kamp bleek te zijn. Met de belofte van geweldige prijzen, in tegenstelling tot de crazy88 😛, ze renden en sloegen hun @5535 eraf. Meer resultaten volgen de komende dagen!
*prijzen worden nog bekend gemaakt. 

Ronde 2
Van de eerste naar de laatste ronde springend, na 1+ uur van hard erg hard werk, kregen 22 Squadrateers nog een 'kleine' oefening. Dank aan Mathijs van der Veen die de 'Cat-Hold' heeft bedacht die hier te zien is: https://www.youtube.com/watch?v=NvKPHWKFvR0

Mocht je dit nog nooit hebben gedaan: probeer het dan thuis! Nu, in de video zegt de man slechts 90 seconden, mag ik een applaus voor Sanne Huisken, die het niet alleen 4m04s heeft volgehouden maar, ik weet zeker dat ze 5 minutes ook had gered! Ik wil ook graag onze dappere trainer Cees the Boer noemen, die de eer van onze gilde hoog houdt, de beste van zijn groep en alleen stopt om de andere niet in verlegenheid te brengen 😜 nogmaals een shoutouts naar Karel Bakkeren, Brent Vansteenkiste, maar ook naar Robin Bruins! En Dennis Visser samen met Iris Topal om nogmaals op dezelfde rang te eindigen; zien we al een trend? 
Ronde 1
De eerste ronden bestond uit 3 keer een minuut ghosting. Als je niet weet wat ghosting is, bekijk dan de onderstaande video. Hier zijn de resultaten van de 22 krijgers met speciale vermelding van Fons Poon, ik bedoel, wow. Ook van Brent Vansteenkiste die het bestuur representeerde Karel Bakkeren (bestuur van vorig jaar): geweldig werk! 

https://www.youtube.com/watch?v=xIaDra23bzo