Weektoernooi 4 – 7 juli

Squadraters,

Graag nodigen wij jullie bij deze uit om deel te nemen aan het derde en laatste weektoernooi, als epische sportieve afsluiting van het studiejaar!

In het begin van deze maand bekroonden we Elena en Lukas als clubkampioenen. Terwijl ze de bokalen die ze daarmee gewonnen hebben dit jaar niet meer kwijt kunnen raken, kan aan hun eer nog wel getart worden! Als het uitdagen van Elena en Lukas niet binnen jouw bereik is, dan ken je waarschijnlijk wel iemand anders, tegen wie je nog een laatste keer de mogelijkheid wil hebben om tegen te spelen.

Net als bij de andere twee weektoernooien wordt er op vier dagen gespeeld. Je speelt wedstrijden tegen mensen van jouw eigen niveau. Meedoen is gratis.

Op elke dag speelt een ander niveau, op de volgende dagen en tijden:

Maandag 04-07, van 19-23: Advanced

Dinsdag 05-07, van 18-22: Intermediate Low

Woensdag 06-07, GEEN toernooi, WEL training of toss, meer info volgt.

Donderdag 07-07, van 18-22: Intermediate High

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar toco@squadraat.nl, of door een reactie te plaatsen onder de aankondiging op de Facebook-pagina van Squadraat.

Vermeld bij het opgeven je naam en het niveau waarop je speelt.

Als je twijfelt over bij welk niveau je het beste kan meedoen, dan kan je dat vragen aan één van de trainers, iemand van het bestuur, of aan ons.

Er zijn rackets aanwezig, mocht je niet zelf over een racket beschikken.

Houd er rekening mee dat, zonder tegenbericht, alle trainingen komen te vervallen tijdens het weektoernooi. De tosses op dinsdag en donderdag vervallen ook.

Tot op de banen!

De Toernooicommissie,

Dennis, Elena, Gina, Jeroen en Jutte