H-ALV 22-03-2024

Jaja, jullie zitten al op de helft van alle slechte grappen. Nog maar een half jaartje te gaan en jullie hebben een nieuwe, oh zo (waarschijnlijk iets minder) grote leider die jullie met een glimlach bij de banen zal verwelkomen.

Voor we zover zijn, moeten we nog wel even de halfjaarlijkse afrekening, balans per 1 februari, evaluatie van ons beleidsplan en het vernieuwde HR bespreken. Daarom houden wij op vrijdag 22 maart om 18.30 in lokaal A001 van het Willem-Alexander sportcentrum de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering (H-ALV).

De bijbehorende stukken zijn per mail verstuurd. Over de bijbehorende stukken gesproken, daar zit ook een vernieuwd huishoudelijk reglement in. Een erg belangrijk onderwerp dus. Zou hij dit keer wel door de stemming heen komen 😅?

In geel staan de wijzigingen gemarkeerd die tijdens de vorige ALV zijn gepresenteerd. De blauwe markeringen zijn de wijzigingen die recent zijn aangepast.

Graag zien we je terug op de ALV. Mocht je helaas niet kunnen komen, dan kun je altijd iemand anders machtigen om namens jou te stemmen. Stuur hiervoor voor aanvang van de ALV (22 maart 2024 om 18.30) een mail naar secretaris@squadraat.nl met wie jij machtigt om namens jou te stemmen.

Geen vrienden die namens jou kunnen stemmen? Ten eerste, kom naar de toss en maak nieuwe vrienden ❤️. Ten tweede, je kunt altijd jouw vragen buiten de ALV aan ons stellen bij de banen, of door een mailtje te sturen naar bestuur@squadraat.nl.

Tot bij de ALV!