Weektoernooi april

Graag nodigen we je uit voor het derde en laatste weektoernooi van dit jaar! Dit is een nieuwe kans om die ene andere speler (nog) eens te verslaan! Het toernooi vindt plaats op de volgende dagen en tijden:

– Basic + intermediate low: dinsdag 9 april 18.15-22.00 uur (alleen Squadraters)

– Intermediate high: donderdag 11 april 18.15-22.00 uur (alleen Squadraters)

– Advanced: maandag 8 april 18.15-22.00 uur

Zoals altijd is deelname gratis voor Squadraters en zullen er ranja, snacks en voor de top 3 prijzen zijn. Je kan een racket uit de kast lenen en we verzorgen de ballen. Geef je snel op via deze link!

Speelschema 

We spelen met hetzelfde schema als bij de weektoernooien eerder dit jaar. Dit werkt zo: in plaats van een groepsfase, speelt je eerst ‘best of ones’ (dus 1 game) met steeds een andere tegenstander, tot je 3 keer hebt gewonnen of 3 keer hebt verloren. Dit bepaalt of je in de volgende fase om de winst speelt, of om de tweede helft van de ranglijst. In deze tweede fase spelen we ‘best of threes’ met een soort knock-out systeem, maar we gaan proberen om alles uit te spelen zodat we een volledige ranglijst krijgen. Dus hier blijft het ook niet alleen bij 1 wedstrijd!

Mocht je twijfelen over welk niveau het beste bij je past, dan kan je ons of één van de trainers raadplegen. Als je nog vragen hebt, dan kan je die sturen naar toco@squadraat.nl, of één van ons even aanspreken bij de banen. Lukt het je niet om de hele avond mee te doen, maar wel een deel? Laat het ons dan even weten en dan gaan we proberen om je de helft van de avond mee te laten doen. Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook!

Tot bij de banen!

De toernooicommissie

Jasmine, Emiel en Willemien