Weekendtoernooi op 18 april: King of the Court!

Squadraters!

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom Tweede Paasdag zo’n heerlijke dag is. Sommigen vieren de wederopstanding van Jezus Christus, anderen vinden het vooral heel fijn dat er eindelijk weer een doordeweekse vrije dag is, en weer anderen genieten vooral van de hoeveelheid paaseitjes die overal gegeten kunnen worden. Wij van de toernooi commissie weten nóg een reden waarom Tweede Paasdag dit jaar zo’n plezier is: het tweede weekendtoernooi staat namelijk op 18 april gepland, van 14:00 tot uiterlijk 18:00. Jawel, een weekendtoernooi op een maandag!

Het thema van dit toernooi is ‘King of the Court’. We gaan 15’en, met een extra competitieve draai! (Zie onderaan dit bericht voor een korte uitleg over wat 15’en is.) Je kan jezelf namelijk ‘omhoog’ spelen door te winnen, waarbij je tegen Squadraters van verschillende niveaus kan opboksen. Net als het voorgaande weekendtoernooi zijn spelers van alle niveaus namelijk welkom.

Opgeven kan door te reageren op dit bericht, door een mail te sturen naar toco@squadraat.nl of door je aanwezigheid aan te geven bij het Facebook evenement van het toernooi. Aanmelden kan tot maandag 18 april 10:00. Als je je opgegeven hebt, maar je mocht toch niet kunnen, is belangrijk om je af te melden vóór maandag 18 april 10:00. De kosten van het toernooi zijn €2,50. Dit bedrag zal automatisch van jouw rekening worden afgeschreven bij de eerstvolgende incasso van Squadraat. Wij zorgen voor een onweerstaanbare lunch met een zeer fijne selectie aan dranken. Ook is er voor iedereen een prijs!

Bij het vorige weekendtoernooi, de Target Practice, heeft Bas zich bewezen als precisiekoning van Squadraat. Wij zijn erg benieuwd wie de troon van dit 15-toernooi gaat bestijgen. Dit hoeft overigens niet een Koning te zijn: een Queen of the Court is uiteraard ook mogelijk. De trainingen op die dag vinden geen doorgang, dus wat let je om mee te doen met dit toernooi!

Tot over twee weken op de banen!

ToCo (Dennis, Elena, Gina, Jeroen & Jutte)

PS.

Voor wie onbekend is met ’15’en’: je speelt volgens de reguliere squashregels tegen één tegenstander, maar je staat met z’n drieën op een (volledige) baan. De derde persoon staat achter in de baan. De puntentelling gaat tot de 15 (verrassing!). De winnaar van het punt blijft staan en is ontvangt de opslag van de persoon die niet speelde. De punten 13, 14 en 15 moeten in achter elkaar gehaald worden. Mocht je bijvoorbeeld een rally verliezen als je 14 punten hebt, dan ga je terug naar 12.